Airbnb-tjänster

Kockar i Pantin

Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.

Njut av god mat som tillagats av en privat kock i Pantin

Kock

Paris

Fransk fusionskök av Cyril

10 års erfarenhet jag gör en livsförändring tack vare MasterChef och jag öppnar min restaurang. Jag är utbildad i HACCP. Jag vann en medalj på G20 World King of Chef Summit i Osaka, Japan 2019.

Kock

Paris

Privat kock: Modern fransk och italiensk mat

Jag är en självgjord kock med en kärlek till inspirerande matlagning, vid korsningen av mitt ursprung, min passion och min mormor tröstande soul food. Med en CAP (Certificate of Professional Competence) med examen från Ecole hôtelière Paris Drouant hämtar jag min inspiration mellan världens mest ikoniska matlagningsmetoder från Frankrike och traditionella och moderna italienska recept.

Kock

Franskinspirerad privat middag av Simplice

15 års erfarenhet har jag arbetat på olika parisiska restauranger innan jag lanserade min privata middagstjänst. Jag är utbildad i Paris och fick expertis inom det franska köket. Jag organiserar och är värd för unika evenemang, från intima sammankomster till stora firanden.

Kock

Privata kockupplevelser, omdefinierade av Akhil

15 års erfarenhet är specialiserad på fina restauranger och globala kök, inklusive skandinaviska, indiska och japanska. Jag utbildade kockar som René Redzepi, Pascal Barbot och Magnus Ek. Jag samarbetade med kända europeiska kockar som René Redzepi, Pascal Barbot och Magnus Ek.

Kock

Traditionell italiensk matlagning av Daniele

19 års erfarenhet jag arbetade på restauranger med Michelin-stjärnor. Jag studerade vid Hotel School of Rome och fick ett Bac Pro med 80/100. Jag hjälpte till att få titeln på den bästa italienska restaurangen i London 2015.

Kock

Paris

Marion's Culinary Journey

10 års erfarenhet av att jag har lagat mat i Paris och närliggande förorter sedan 2015. Jag har en magisterexamen i juridik och statsvetenskap, och ETT kök. Jag organiserade en mexikansk tacqueria i förklädnad för ett enda förslag.

Alla kocktjänster

Växtbaserade läckerheter av kocken Marion

10 års erfarenhet älskar jag att dela min passion för matlagning och skapa speciella rätter med mina gäster. Jag slutförde ett professionellt omskolningsprogram (CAP Cuisine) 2015. Jag har lagat mat för över 900 gäster och varit partnerkock på La Belle Assiette (2015 till 2023).

Caterer gourmand av Boris

9 års erfarenhet erbjuder jag skräddarsydda tjänster för professionella evenemang i Île-de-France. Jag har utbildat mig inom catering- och gästfrihetshantering. Jag har arbetat för företag som RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Fransk mat av Jeff

20 års erfarenhet Privat hemmakock, jag lagade mat för en inredningsdesigner i Vogeserna. Jag är utbildad inom kulinarisk, bakverk och charkuterihantering. Jag var kock och konditor i kända anläggningar.

Anpassad meny av Dowenson

15 års erfarenhet av samarbete med premiumhus och VIP cateringtjänst. Jag har en stark bakgrund inom matlagning. Jag har hållit kulinariska evenemang på Parc des Princes och samarbetat med varumärken.

Globala smaker av Prerana

Fem års erfarenhet har jag arbetat i olika kök, från restauranger med Michelin-stjärnor till cateringkök. Jag har fått färdigheter i olika kulinariska miljöer, från choklad till pâtisserie. Jag arbetade på en restaurang med Michelin-stjärnor och finslipade mina färdigheter i en snabb miljö.

Modern fransk mat av Laurent

20 års erfarenhet erbjuder jag en blandning av modern och traditionell fransk mat med äkthet och kreativitet. Jag lärde mig under Christophe Michalak, Thierry Marx och Cyril Lignac. Jag delar ofta mina kulinariska färdigheter på matlagningsshower för det nationella TV-nätverket.

Klassiska franska middagar av Jean

8 års erfarenhet jag utbildade mig på Tour d'Argent och Le Meurice, senare som en privat kock. Jag utbildade mig under Yannick Alleno, en mästare på regional innovation. Jag arbetade på Tour d'Argent, en historisk parisisk restaurang.

A la table par May

Jag brinner för att dela bra saker genom matlagning och bjuder in dig på en riktig gourmetresa, gjord av autentiska och säsongsbetonade smaker. Mitt kulinariska äventyr började på hotellskolan i Paris, innan jag fortsatte på en bistronomisk restaurang. Det var sedan ensam som jag valde att blomstra, för att ge min kreativitet i olika anläggningar. Vad driver mig? Kärleken till produkten, nöjet att överföra och sökandet efter djärva och harmoniska avtal. Jag fäster stor vikt vid att arbeta med producenter för att förbättra och förbättra deras produkter genom säsongsbetonad, lokal och meningsfull mat. För dem som önskar följer jag med mina noggrant utvalda vinrätter för att skapa rättvisa och överraskande vinkombinationer.

Hållbar vegetarisk mat av Manon

13 års erfarenhet har jag arbetat för välkända kockar, arbetat med olika evenemang och jag driver nu mitt eget företag. Jag arbetar ständigt på att berika mina kunskaper och förmågor som en cheffe. Jag fick chansen att arbeta med den berömda franska kocken på ett speciellt evenemang för Hermès.

Varm och välsmakande middag av Cam

6 års erfarenhet jag har arbetat på traditionella restauranger och som privat kock, catering till olika evenemang. Jag studerade gästfrihet och catering på École Hôtelière de Paris. Jag driver mitt eget företag och arbetar direkt med kunder för att skapa läckra kulinariska upplevelser.

Traditionell fransk meny av Ashiq

11 års erfarenhet Med en grund byggd inom restaurangbranschen arbetar jag nu som personlig kock. Jag slutförde mina studier i London innan jag skötte mina färdigheter på olika restauranger. Jag har lagat mat för ett stort urval av kända gäster.

Marknadsfest av Or

10 års erfarenhet av praktisk erfarenhet av bästa parisiska restauranger och kulinariska arv från Nordafrika. Utbildad i Levantine-, Medelhavs- och nordafrikanska matlagningstekniker. Led-kök på Miznon, Shouk och Dalia i Paris.

Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden

Lokala proffs

Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ

Handplockade för sin kvalitet

Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet

Utmärkta meriter

Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen