Airbnb-tjänster

Kockar i Saint-Denis

Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.

Njut av god mat som tillagats av en privat kock i Saint-Denis

Kock

Paris

Privat kock: Modern fransk och italiensk mat

Jag är en självgjord kock med en kärlek till inspirerande matlagning, vid korsningen av mitt ursprung, min passion och min mormor tröstande soul food. Med en CAP (Certificate of Professional Competence) med examen från Ecole hôtelière Paris Drouant hämtar jag min inspiration mellan världens mest ikoniska matlagningsmetoder från Frankrike och traditionella och moderna italienska recept.

Kock

Paris

Globala smaker av Prerana

Fem års erfarenhet har jag arbetat i olika kök, från restauranger med Michelin-stjärnor till cateringkök. Jag har fått färdigheter i olika kulinariska miljöer, från choklad till pâtisserie. Jag arbetade på en restaurang med Michelin-stjärnor och finslipade mina färdigheter i en snabb miljö.

Kock

Paris

Anpassad meny av Dowenson

15 års erfarenhet av samarbete med premiumhus och VIP cateringtjänst. Jag har en stark bakgrund inom matlagning. Jag har hållit kulinariska evenemang på Parc des Princes och samarbetat med varumärken.

Kock

Varm och välsmakande middag av Cam

6 års erfarenhet jag har arbetat på traditionella restauranger och som privat kock, catering till olika evenemang. Jag studerade gästfrihet och catering på École Hôtelière de Paris. Jag driver mitt eget företag och arbetar direkt med kunder för att skapa läckra kulinariska upplevelser.

Kock

Paris

Fransk kock för en oförglömlig upplevelse

Mitt namn är Lila och jag har 12 års erfarenhet av det kulinariska området. Jag tog examen från Ferrandi Gastronomy Institute och hade möjlighet att arbeta på prestigefyllda restauranger, bistronomiska anläggningar, samt franska bryggerier av hög kvalitet, där jag förfinade mina matlagningsfärdigheter.

Kock

Fusionskök av Fatimata

5 års erfarenhet har jag varit passionerad för matlagning sedan barndomen. Jag är utbildad i restauranger med Michelin-stjärnor och parisiska lyxhotell. Jag deltog i urvalsprocessen för Top Chef.

Alla kocktjänster

Raffinerad global mat av Kara

9 års erfarenhet är jag en professionell kock med expertis inom globala kök. Jag behärskade många kulinariska färdigheter genom att laga mat på de bästa platserna i Europa, Brasilien och Senegal. Lär dig gastronomi av hög kvalitet på restauranger i hela Frankrike, Afrika och Sydamerika.

Klassiska franska middagar av Jean

8 års erfarenhet jag utbildade mig på Tour d'Argent och Le Meurice, senare som en privat kock. Jag utbildade mig under Yannick Alleno, en mästare på regional innovation. Jag arbetade på Tour d'Argent, en historisk parisisk restaurang.

Modern fransk mat av Laurent

20 års erfarenhet erbjuder jag en blandning av modern och traditionell fransk mat med äkthet och kreativitet. Jag lärde mig under Christophe Michalak, Thierry Marx och Cyril Lignac. Jag delar ofta mina kulinariska färdigheter på matlagningsshower för det nationella TV-nätverket.

Caterer gourmand av Boris

9 års erfarenhet erbjuder jag skräddarsydda tjänster för professionella evenemang i Île-de-France. Jag har utbildat mig inom catering- och gästfrihetshantering. Jag har arbetat för företag som RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Hållbar vegetarisk mat av Manon

13 års erfarenhet har jag arbetat för välkända kockar, arbetat med olika evenemang och jag driver nu mitt eget företag. Jag arbetar ständigt på att berika mina kunskaper och förmågor som en cheffe. Jag fick chansen att arbeta med den berömda franska kocken på ett speciellt evenemang för Hermès.

Afro-karibiska fina middagar av Jonathan

Åtta års erfarenhet tar jag med mig avancerad matlagning till kunder och erbjuder konsulttjänster för att höja fina middagar. Jag utbildade mig i Guadeloupe innan jag utvidgade mina vyer i Storbritannien och Paris. Jag finslipade mitt hantverk på bästa lyxhotell som The Peninsula och Plaza Athénée.

Marknadsfest av Or

10 års erfarenhet av praktisk erfarenhet av bästa parisiska restauranger och kulinariska arv från Nordafrika. Utbildad i Levantine-, Medelhavs- och nordafrikanska matlagningstekniker. Led-kök på Miznon, Shouk och Dalia i Paris.

Traditionell fransk meny av Ashiq

11 års erfarenhet Med en grund byggd inom restaurangbranschen arbetar jag nu som personlig kock. Jag slutförde mina studier i London innan jag skötte mina färdigheter på olika restauranger. Jag har lagat mat för ett stort urval av kända gäster.

Innovativ medelhavsmat av Laura

18 års erfarenhet Mitt huvudfokus är att skapa säsongsbetonade, hållbara och lokala rätter. Mina kulinariska färdigheter har formats av mina globala resor och praktiska erfarenheter. Min passion för mat tar mig till Europa, där nya kockar inspirerar mina innovativa menyer.

Fransk fusionskök av Cyril

10 års erfarenhet jag gör en livsförändring tack vare MasterChef och jag öppnar min restaurang. Jag är utbildad i HACCP. Jag vann en medalj på G20 World King of Chef Summit i Osaka, Japan 2019.

Smaksresa av Laura

14 års erfarenhet är jag en privat kock som specialiserar sig på medelhavs-, asiatiska och franska kök. Fokusera på näring, mattrender och speciella dieter. Jag är en matälskare med ett omättligt intresse och djup kunskap om mat och vin.

Privata kockupplevelser, omdefinierade av Akhil

15 års erfarenhet är specialiserad på fina restauranger och globala kök, inklusive skandinaviska, indiska och japanska. Jag utbildade kockar som René Redzepi, Pascal Barbot och Magnus Ek. Jag samarbetade med kända europeiska kockar som René Redzepi, Pascal Barbot och Magnus Ek.

Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden

Lokala proffs

Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ

Handplockade för sin kvalitet

Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet

Utmärkta meriter

Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen