Airbnb-tjänster

Kockar i Boulogne-Billancourt

Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.

Njut av god mat som tillagats av en privat kock i Boulogne-Billancourt

Kock

Paris

Modern fransk och italiensk meny av Maxime

Jag är en självgjord kock med en kärlek till inspirerande matlagning, vid korsningen av mitt ursprung, min passion och min mormor tröstande soul food. Med en CAP (Certificate of Professional Competence) med examen från Ecole hôtelière Paris Drouant hämtar jag min inspiration mellan världens mest ikoniska matlagningsmetoder från Frankrike och traditionella och moderna italienska recept.

Kock

Paris

Globala smaker av Prerana

Fem års erfarenhet har jag arbetat i olika kök, från restauranger med Michelin-stjärnor till cateringkök. Jag har fått färdigheter i olika kulinariska miljöer, från choklad till pâtisserie. Jag arbetade på en restaurang med Michelin-stjärnor och finslipade mina färdigheter i en snabb miljö.

Kock

Marknadsfest av Or

10 års erfarenhet av praktisk erfarenhet av bästa parisiska restauranger och kulinariska arv från Nordafrika. Utbildad i Levantine-, Medelhavs- och nordafrikanska matlagningstekniker. Led-kök på Miznon, Shouk och Dalia i Paris.

Kock

Helt enkelt franska av Maylis

6 års erfarenhet av att skapa matupplevelser som för människor samman är min passion. Jag finslöt mina kulinariska färdigheter på L'Atelier des Chefs 2019. Att skapa måltider som är läckra, trevliga och göra gäster glada ger mig glädje.

Kock

Paris

Fransk mat av Jeff

20 års erfarenhet Privat hemmakock, jag lagade mat för en inredningsdesigner i Vogeserna. Jag är utbildad inom kulinarisk, bakverk och charkuterihantering. Jag var kock och konditor i kända anläggningar.

Kock

Privat middag med michelinstjärna kock

15 års erfarenhet är specialiserad på unik mat, med fokus på hållbarhet och säsong. Jag utbildade mig i Tokyo, behärska sushi-tillverkningens konst och även utbildad på Fäviken. Jag ledde köket på Mandarin Oriental och skapade innovativa rätter som gladde gäster.

Alla kocktjänster

Modern fransk mat av Laurent

20 års erfarenhet erbjuder jag en blandning av modern och traditionell fransk mat med äkthet och kreativitet. Jag lärde mig under Christophe Michalak, Thierry Marx och Cyril Lignac. Jag delar ofta mina kulinariska färdigheter på matlagningsshower för det nationella TV-nätverket.

Klassiska franska middagar av Jean

8 års erfarenhet jag utbildade mig på Tour d'Argent och Le Meurice, senare som en privat kock. Jag utbildade mig under Yannick Alleno, en mästare på regional innovation. Jag arbetade på Tour d'Argent, en historisk parisisk restaurang.

Caterer gourmand av Boris

9 års erfarenhet erbjuder jag skräddarsydda tjänster för professionella evenemang i Île-de-France. Jag har utbildat mig inom catering- och gästfrihetshantering. Jag har arbetat för företag som RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Säsongsbetonad fransk mat med kocken Lucie

8 års erfarenhet av kreativ matlagning pecializing i raffinerad, säsongsbetonad mat med lokala franska produkter jag lärde mig genom praktisk erfarenhet när jag reser, särskilt i Polynesien. Jag specialiserar mig på raffinerad och säsongsbetonad mat med lokala franska produkter.

Afro-karibiska fina middagar av Jonathan

Åtta års erfarenhet tar jag med mig avancerad matlagning till kunder och erbjuder konsulttjänster för att höja fina middagar. Jag utbildade mig i Guadeloupe innan jag utvidgade mina vyer i Storbritannien och Paris. Jag finslipade mitt hantverk på bästa lyxhotell som The Peninsula och Plaza Athénée.

Autentisk fransk mat av Eglantine

Åtta år av erfarenhet är jag en kock som specialiserar sig på fräsch och säsongsbetonad fransk mat, med en preferens för ekologiskt. Jag finslipade mina färdigheter på Le Desnoyez i Paris och fick ett diplom i CAP Cuisine. Jag arbetade med kulinarisk publicering för Alain Ducasse innan jag började min karriär i köket.

Traditionell fransk meny av Ashiq

11 års erfarenhet Med en grund byggd inom restaurangbranschen arbetar jag nu som personlig kock. Jag slutförde mina studier i London innan jag skötte mina färdigheter på olika restauranger. Jag har lagat mat för ett stort urval av kända gäster.

Hög färg av Simon

10 års erfarenhet Utbildad med 2-stjärniga restaurangkockar. Jag fick min Baccalaureate och BTS efter 5 års studier. Jag hade möjlighet att dela mitt kök med stora modehus.

Innovativ medelhavsmat av Laura

18 års erfarenhet Mitt huvudfokus är att skapa säsongsbetonade, hållbara och lokala rätter. Mina kulinariska färdigheter har formats av mina globala resor och praktiska erfarenheter. Min passion för mat tar mig till Europa, där nya kockar inspirerar mina innovativa menyer.

Smaksresa av Laura

14 års erfarenhet är jag en privat kock som specialiserar sig på medelhavs-, asiatiska och franska kök. Fokusera på näring, mattrender och speciella dieter. Jag är en matälskare med ett omättligt intresse och djup kunskap om mat och vin.

Privata kockupplevelser, omdefinierade av Akhil

15 års erfarenhet är specialiserad på fina restauranger och globala kök, inklusive skandinaviska, indiska och japanska. Jag utbildade kockar som René Redzepi, Pascal Barbot och Magnus Ek. Jag samarbetade med kända europeiska kockar som René Redzepi, Pascal Barbot och Magnus Ek.

Konditori excellens av Adrien

10 års erfarenhet är specialiserad på fransk mat, har arbetat på restauranger med Michelin-stjärnor. Jag finslipade mina färdigheter på La Table du Boisniard & Têtedoie. Jag leder konditoriet på Maxim's och skapar desserter för en ikonisk restaurang. Njut med mig en familjelunch eller en romantisk diner direkt hos dig.

Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden

Lokala proffs

Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ

Handplockade för sin kvalitet

Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet

Utmärkta meriter

Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen