Airbnb-tjänster

Kockar i Chula Vista

Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.

Njut av god mat som tillagats av en privat kock i Chula Vista

Kock

Modernt mexikanskt kök av Israel

22 års erfarenhet är jag en erfaren kock och kulinarisk konsult som växte upp med att laga traditionell mexikansk mat. Jag studerade på Le Cordon Bleu Las Vegas och finslipade mina kulinariska färdigheter. Jag har rest runt i landet och hjälpt restauranger genom att förfina menyer och effektivisera kök.

Kock

På väg söderut för vintern av Mikhail

Tio års erfarenhet ger jag kreativitet och en djup kärlek till södra, karibiska och japanska fusionskök. Jag är ServSafe Manager-certifierad och garanterar livsmedelssäkerhet och kvalitet. Jag tjänstgjorde som privat kock för ett 90-dagars fästmöpar och skapade oförglömliga måltider.

Kock

Baja-Medelhavsmat av Angel

10 års erfarenhet har jag praktisk erfarenhet på berömda platser som Bleu Boheme och Wormwood. Jag började i storskalig catering och utvecklades i franska och Baja-Medelhavskök. Jag var en del av teamet som tjänade Wormwood "Best New Restaurant of 2022".

Kock

Southern Comfort by Rashad The Chef

10 års erfarenhet leder jag köket på The Blu Cabana Cigar and Wine Bar, som erbjuder högkvalitativa måltider. Jag utbildade mig från busspojke till chef under min karriär. Jag gillar att skapa recept och förbereda mat för service och speciella evenemang.

Kock

Latinamerikanska smaker av Hector

9 års erfarenhet är jag en mexikansk-ekuadorisk kock med lång erfarenhet av det sydamerikanska köket. Jag utbildade mig på en kulinarisk högskola i världsklass med franskinspirerad instruktion. Jag har arbetat som verkställande kock och samägda restauranger i Mexiko och Baja California.

Kock

VIP-middagar av Rodolfo

20 års erfarenhet har jag hjälpt till att öppna restauranger och arbetat för stora livsmedelsvarumärken och 5-stjärniga hotell. Jag tog examen 2005 och arbetade mig upp till chefskocken. Jag har haft äran att laga mat för Michelle Obama, sportlegender och MLB-lag.

Alla kocktjänster

Eldgrillad argentinsk mat av Emiliano

Jag är kocken Emiliano — en kulinarisk nomad född i Argentina och nu baserad i San Diego. Jag har tillbringat år med att bemästra asado, Argentinas eldkoagade tradition förankrad i intuition, tålamod och respekt. Min väg fick mig att driva en restaurang i Brasilien, arbeta i kök över hela USA och utforska Sydostasiens djärva, livliga smaker. Dessa globala resor formade min rustika, själfulla matlagningsstil. Jag skapar nu uppslukande, öppen spis som förenar människor genom smak, eld och berättelse. Oavsett om jag rostar långsamt med korta revben eller hänger kycklingar ovanför glödande glöd, tar jag med mig tradition, atmosfär och energi till varje sammankomst. När vi sitter vid elden och delar en måltid äter vi inte bara — vi skapar ett minne, ett ögonblick av kontakt som dröjer länge efter den sista biten.

Sensoriskt driven privat middag av Daniella

20 års erfarenhet är jag kock, sommelier och bildkonstnär som skapar unika kulinariska upplevelser. Jag studerade kulinarisk konst, arbetade på Biko & Rústico och lärde mig i min mormors kök. Jag vann Best Baja Dinner (San Diego Magazine) och 1st place Ceviche Master of California.

Fresh fusion fare by Francoise

20 års erfarenhet är hon en kock som har arbetat med fina restauranger i villor och på yachter. Hon utbildade sig på Gambero Rosso Italia. Hon lärde sig också om olika länders kök när hon var en resande kock.

Prisbelönta smaker av kocken Toco

15 års erfarenhet av att skapa personliga kulinariska upplevelser för tillflyktsorter, bröllop och privata tillställningar. Jag studerade vid European Center Culinary School i Curitiba, Brasilien. År 2008 öppnade jag min första restaurang och vann ett stort nationellt pris för det brasilianska köket.

Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden

Lokala proffs

Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ

Handplockade för sin kvalitet

Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet

Utmärkta meriter

Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen