Airbnb-tjänster

Kockar i Suresnes

Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.

Alla kocktjänster

Växtbaserad gourmetmatlagning av Anaelle

Vegetarisk mat, smaker från hela världen, ekologiskt, lokala säsongsbetonade ingredienser.

Säsongens meny: vintersignatur, kocken Neraudeau

Valentin Neraudeau, författare till "du potager familial aux tables d'exception", har arbetat tillsammans med Michel Guérard. Säsongens kulinariska skapelser som kan anpassas efter din smak och dina allergier.

Kreativa bord av Stanislas

Jag har arbetat över hela världen och senast på La Table de Cybèle.

Privat kock isda

Jag vill ge mina gäster den bästa upplevelsen och låta dem prova mina skapelser gjorda med säsongsbetonade produkter.

Kreativa menyer av Faustine

Som hemmakock skapar jag kreativa recept som kombinerar estetik och njutning.

Menyn Inspiration du Moment by Cheffe Ecem

Varje rätt återspeglar min erfarenhet från prestigefyllda kök.

Säsongens meny av kocken Nadia

Jag tillämpar den kunskap jag lärt mig på prestigefyllda restauranger vid varje måltid

Kocken Fanny och hennes söta stunder

Jag förbereder läckra hemlagade desserter och skapar en mjuk och vänlig atmosfär för en oförglömlig söt stund.

Kreativa måltider av Carla

Jag erbjuder en mat som inspirerats av mitt arbete på stjärnkrogar.

Privat kock Andrea

Italiensk mat, tradition, kreativitet, anpassade rätter, sinnesupplevelse.

Kockens menyer från ditt kylskåp av Philippe

Som chef för stjärnmärkta restauranger sedan 2009 skapar jag recept för att förhöja vardagen.

AlkimiaChef av Giovanni

Jag är specialiserad på italiensk mat och skapar upplevelser från mysiga middagar hemma till eleganta evenemang, där jag blandar tradition, smak och en äkta smak av Italien.

Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden

Lokala proffs

Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ

Handplockade för sin kvalitet

Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet

Utmärkta meriter

Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen