Lägga till en gästmanual i din annons

Få dina gäster att känna sig hemma med en genomtänkt gästmanual.

När din annons är fullständig kan du skapa din gästmanual. Du kan dela med dig av vardagsinstruktioner, t.ex. hur man slår på varmvattenberedaren eller var man kan hitta en extra filt. Endast gäster med en bekräftad bokning kan komma åt din manual.

Vill du ha några bra tips om hur du får din gästmanual så bra som möjligt? Kolla in vårt resurscenter.

Lägga till eller redigera din gästmanual

1. Klicka på Annonser och välj den annons du vill redigera
  2. Klicka på Ankomstguide i Annonsverktyget
  3. Klicka på Husmanual och gör dina ändringar
  4. Klicka på Spara