Skicka in kontoutdrag för betalningsverifiering

När du är klar med att lägga till betalningsmetoder kan vi komma att skicka dig ett meddelande om verifiering genom att skicka in relaterade kontoutdrag. Behöver du ditt senaste kontoutdrag? Försök att ladda ner det via kortutfärdarens webbplats eller mobilapp.

Ladda upp kontoutdraget

Kontoutdraget kan laddas upp som en PDF- eller fotofil. Om kontoutdraget är i pappersform ska du ta ett foto av första sidan, där ditt namn och din kontoinformation finns. Om kontoutdraget är i digital form ska du ta en skärmdump med samma information.

Dölj saldo och transaktioner på kontot, så länge vi kan se de fyra sista siffrorna i kontonumret så är det tillräckligt.

Vad som händer härnäst

Vi meddelar dig via e-post inom 24 timmar om du är behörig att använda kredit- eller bankkortet på Airbnb.