
Airbnb-tjänster
Kockar i Bagno A Ripoli
Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.
Njut av god mat som tillagats av en privat kock i Bagno A Ripoli

Kock
Florens
Lyxiga middagar med kocken Antonio Patella
9 års erfarenhet har jag utbildat mig på den berömda ALMA-SKOLAN och arbetade på restauranger med Michelin-stjärnor. Jag studerade vid ALMA-SKOLAN och utbildade mig på de bästa restaurangerna San Domenico och Enrico Bartolini. Efter ALMA-SKOLAN och arbetat på två restauranger med Michelin-stjärnor lagade jag mat globalt.

Kock
Mouthwatering Florentine Dinner at Valeria's Table
Jag skapar unika och transformativa upplevelser för gäster från hela världen. Jag är en hemmakock och värd för evenemang. Varumärkes- och gästfrihetskonsult. Matlagning är hur jag uttrycker min kärlek till andra. Jag tycker att god mat ska kännas som en gos. Bakom var och en av våra favoriträtter finns ett barndomsminne, ett speciellt tillfälle, en historia att berätta. Jag älskar att lägga den här typen av känsla i en tallrik och laga mat med högkvalitativa ingredienser. Andrea, min partner, är en professionell musiker. Han ärvde sin passion för mat från sin farfar, en professionell kock som lärde honom konsten av traditionellt italienskt kök. Han är en tredje nivå examen sommelier från Italian Sommelier Association. Tillsammans bestämde vi oss för att öppna dörren till vårt hem för nya vänner, matälskare och likasinnade resenärer för att dela våra passioner och vår vision om ett gott liv.

Kock
Florens
Italienska smaker av Valentina
Jag är en passionerad lokal sommelier och jag är också en kock som har arbetat på kända italienska restauranger och hotell. Jag är entusiastisk över att dela med mig av min kunskap om vin och mat. Jag kombinerar toskanska recept, passion för lokala och ekologiska ingredienser och vinprovning, vilket skapar en unik fusion. Jag tog examen från kulinarisk skola i Florens och har 13 års erfarenhet som kock Jag är medlem i Italian Sommelier Association (Ais) som sommelier och provsmakare.

Kock
Montecatini Terme
En smak av Toscana av Amerigo
30 års erfarenhet Min kulinariska karriär spänner över kök i Italien, England, Frankrike och USA. Jag har slutfört sommelierutbildning och kurser i mat- och vinkombination. I Florens öppnade jag Ristorante Baccarossa, en 40-sitsig restaurang som specialiserar sig på fisk.

Kock
Kreativ toskansk matlagning av kocken Maria Virginia
Tre års erfarenhet av att växa upp i min egen restaurang lärde jag mig grunderna för traditionell toskansk mat. Jag slutförde specialiseringskurser runt om i Italien. Jag är ägare och kock på Loft, Via della Paz 42.

Kock
Gourmetmiddag av kocken Giacomo Petri
Jag studerade i hotellskolan som ung, sedan studerade jag internationellt kök genom att delta i mästarklasser med ledande kockar för att lära mig banbrytande matlagningstekniker och -system. Min passion och yrke för att laga mat bränner mitt yrke som privat professionell kock. Min privata kockverksamhet har varit nationellt erkänd och operativ i mer än 10 år och är i hög efterfrågan i Toscana där det är en ledare.
Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden
Lokala proffs
Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ
Handplockade för sin kvalitet
Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet
Utmärkta meriter
Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen
Utforska fler tjänster i Bagno A Ripoli
Fler tjänster att utforska
- Privata kockar Rom
- Privata kockar Milano
- Privata kockar Nice
- Privata kockar Florens
- Privata kockar Venedig
- Fotografer Neapel
- Privata kockar Francavilla al Mare
- Privata kockar Marseille
- Privata kockar Cannes
- Fotografer Annecy
- Fotografer Zadar
- Fotografer Turin
- Fotografer Sorrento
- Fotografer Antibes
- Privata kockar Chamonix
- Privata kockar Saint-Tropez
- Fotografer Aix-en-Provence
- Fotografer Rom
- Fotografer Milano
- Fotografer Nice
- Fotografer Florens
- Fotografer Venedig
- Personliga tränare Neapel
- Fotografer Francavilla al Mare