Hur påverkar anpassad prissättning det belopp som betalas ut till mig?

Anpassade vecko- och månadspriser kommer att åsidosätta dina normala priser per natt, vecka eller månad, liksom eventuella anpassade priser per natt som du har angett i din kalender.

Om du har aktiverat Smart prissättning justeras dina priser automatiskt utifrån efterfrågan, inom ramen för det lägsta och högsta pris du har angett. Detta är ett användbart verktyg om du vill optimera prissättningen utan att ständigt övervaka den.

För att ange anpassad prissättning:

1. Gå till din kalender och välj en annons
  2. Välj de datum du vill ändra
  3. Ange ditt pris per natt
  4. Under Privat anteckning klickar du på Lägg till om du vill skriva några anteckningar för egen del
  5. Klicka på Spara