Upplevelsevärd

Ange ett pris för din upplevelse

You're the Host, so you decide how much your Experience costs. You can even customize the price of your Experience on a particular date or time—as long as no one has booked it yet.

Ange dina standardpriser för vuxna och barn

1. Gå till Upplevelser och välj en upplevelse
  2. Klicka på Redigera
  3. Klicka på Prisinställningar och sedan på Gästprissättning
  4. Ange pris för vuxna och barn och klicka på Spara

Detta kommer att uppdatera priset för alla framtida och för närvarande obokade tillfällen av din upplevelse (förutom de du har angett ett anpassat pris för).

Anpassa priser

Om din upplevelse ännu inte har bokats kan du ange ett anpassat pris. När en gäst väl bokat kan du inte längre justera priset.

1. Gå till din kalender för upplevelser
  2. Välj vilket datum eller evenemang du vill sätta ett anpassat pris för
  3. Gå till Pris per gäst och klicka på Redigera
  4. Ange ett pris och klicka på Spara

For tips on selecting a price for your Experience, check out our pricing strategies.