Förslag dyker upp efter det att du har skrivit in din sökning. Använd upp- och nedåtpilarna för att granska. Tryck på Enter för att välja. Om markeringen är en mening kommer den meningen att skickas till sökrutan. Om förslaget är en länk navigerar webbläsaren till den sidan.
Så gör du
Värd

Hur anger jag tider och dagar i veckan när gäster inte kan checka in eller ut?

För att ändra datum när gäster inte kan checka in eller ut:

  1. Gå till Kalender och välj den boendekalender du vill ändra
  2. Klicka på Tillgänglighet, gå sedan till Fler tillgänglighetsinställningar
  3. Välj de dagar du vill lägga till och klicka på Spara

För att ändra inchecknings- och utcheckningstider:

  1. Gå till Annonser och välj den annons du vill ändra
  2. Klicka på Ankomstguide under Annonsverktyget
  3. Klicka på In- och utcheckning för att uppdatera dina in- och utckeckningstider
  4. Klicka på Spara
Hjälpte denna artikel?

Relaterade artiklar

Få hjälp med dina bokningar, ditt konto med mera.
Logga in eller bli medlem