Redigera din annonsrubrik

Du kan ändra titeln på din annons när du – det är ditt boende så ge det gärna ett namn som framhäver vad som är speciellt med ditt boende. Du är aldrig låst till en och samma annonstitel.

Ändra din annonsrubrik

1. Klicka på Annonser och välj den annons du vill ändra
  2. Klicka på Ditt boende i Annonsverktyget
  3. Klicka på Titel och gör dina ändringar
  4. Klicka på Spara

Obs! Det kan ta upp till en timme för ändringar att visas på din offentliga annonssida.

Behöver du inspiration till en annonstitel? Vårt Resurscenter är ett bra ställe för värdar att få tips och rekommendationer.

Vi ber dig emellertid att följa vår Innehållspolicy, vilket innebär att du inte inkluderar vilseledande information och inte använder symboler eller emojis i din titel. Läs mer om hur du optimerar din annons.