Läskvitton på meddelanden

Läskvitton gör det möjligt för användare av Airbnbs meddelandetjänst att kontrollera om den andra personen i en meddelandetråd har läst meddelandena. Som standard har alla Airbnb-användare denna funktion aktiverad.

För att kontrollera den fullständiga listan över lässtatus när det finns många personer i tråden öppnar du meddelandets detaljmeny och väljer Ta reda på vem som läst detta meddelande.

Stäng av läskvitton som värd

Så här inaktiverar du läskvitton:

1. Klicka på Profil > Konto > Sekretess och delning
  2. Klicka på Delning
  3. Avaktivera Läskvitton

Stäng av läskvitton som gäst

Så här inaktiverar du läskvitton:

1. Klicka på Profil > Konto > Sekretess och delning
  2. Klicka på Delning
  3. Under Aktivitetsdelning klickar du för att avaktivera Läskvitton

Obs! När du stänger av läskvitton kan andra inte se när du har läst meddelandena. Om den andra personen har läskvitton aktiverade kan du fortfarande kontrollera om personen har läst ditt meddelande.