Önskelistan fungerar inte

Felsökning av önskelistor

Här är ett par tips som har fungerat för andra i vår community. Testa dem!

Rapportera ett problem med dina önskelistor

Har du fortfarande problem med önskelistor? Du kan rapportera det till oss. Vi ska göra vårt bästa för att lösa problemet och hålla dig uppdaterad.

Hjälpte denna artikel?

Relaterade artiklar

• Så gör du
    Gäst

Använd önskelistor för att spara annonser

Du kan lägga till eller radera favoriter när som helst. Om du delar den med de personer du vill resa med kan de också lägga till fler.
  • Guide

Få tillgång till och hantera ditt konto

Behöver du hjälp med att komma in på ditt konto? Här hittar du information om hur du återställer ditt lösenord, laddar upp en ny profilbild …
  • Guide

Konfigurera ditt konto

Du har loggat in, men du måste redigera ditt konto. Vart går du? Så här uppdaterar du din profil, hanterar inställningar för påminnelser m.m…