Kan jag värva någon att bli medlem på Airbnb?

Airbnbs Gästvärvningsprogram har avslutats, men du kan alltid rekommendera Airbnb till vänner och familj. Om du vill hjälpa någon att bli medlem i Airbnbs community kan du kolla in hur du kommer igång på Airbnb.

Om du värvade någon genom Airbnbs gästvärvningsprogram innan det avslutades kan du besöka villkoren för Airbnbs gästvärvningsprogram för mer information om hur det fungerar.