Airbnb-tjänster

Kockar i St-Laurent-du-Var

Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.

Njut av god mat som tillagats av en privat kock i St-Laurent-du-Var

Kock

Nice

Manon raffinerad middag

Fyra års erfarenhet har jag arbetat med kända kockar som Marcel Ravin i Monaco och England. Jag studerade på ESCOM, en privat matlagningsskola i Nice, och fick ETT kök. Jag har arbetat på exceptionella platser och för världsberömda företag.

Kock

Närande med Consciousnes av Victor

20 ans d'expérience, je suis chef cuisinier avec deux décennies d'expérience dans des cuisine étoilées au Michelin. J'ai étudié l' EcoGastronomie à l 'UNIRIO, le processus chez EAV et la gestion de la gastronomie à Senac. J'ai prAs kock, förare och vårdnadshavare av detta land, har jag tillbringat år med att skapa upplevelser som kopplar människor till naturen genom mat. Jag bor på denna mark året runt, odlar mina egna produkter, föder vilda örter och lagar endast ingredienser från lokala, etiska källor. Jag är också medordförande för ett fröbesparande kollektiv som aktivt arbetar för att bevara biologisk mångfald och matarv. Detta är inte ett sidoprojekt - det är mitt livsverk. Min djupa koppling till detta ställe, dess smaker och dess rytmer gör det möjligt för mig att erbjuda en verkligt autentisk och närande exéparé des repas pour l'équipe de tournage de Kill Bill pendant le Festival de Cannes.

Kock

Medelhavet och asiatisk fusion av Cristina

Fem års erfarenhet jag fokuserar på medelhavs-fransk, vegetarisk och exklusiv asiatisk mat. Jag utbildade mig i Frankrike och lärde mig att laga mat av min mormor. Jag har tillhandahållit kulinariska upplevelser i Frankrike, villor, yachter och alpstugor.

Kock

Gourmetmåltid med södra smaker till jul

30 års erfarenhet har jag arbetat i prestigefyllda anläggningar på Côte d 'Azur. Jag utbildade mig vid Paul Valéry Hotel School i Menton. Jag var värd för en matlagningskurs på takterrassen för 125 personer.

Kock

Gourmetmåltider av Jacopo

17 års erfarenhet jag skapar kvalitetsrestauranger med Michelin-stjärnor som privat kock för internationella kunder. Jag studerade på den gastronomiska skolan Artusi i norra Italien. Jag var en del av teamet som hjälpte restaurangen Donatella att få ett betyg med Michelin-stjärnor.

Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden

Lokala proffs

Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ

Handplockade för sin kvalitet

Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet

Utmärkta meriter

Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen