Ta bort en medvärd från din annons

It’s easy to make changes to your team. Hosts and full-access Co-Hosts can remove Co-Hosts on a listing.

Tip: If you’d like to keep a Co-Host on your listing, but change what they can access or manage, you can do so by changing a Co-Host’s permissions.

Så här tar du bort en medvärd:

1. Gå till Annonser och välj den annons det gäller
  2. Klicka på Medvärdar och välj den medvärd du vill ta bort
  3. Klicka på Ta bort medvärd
  4. Lägg till ett valfritt meddelande för medvärden och klicka sedan på Ja, ta bort

Om den borttagna medvärden tilldelades att vara den primära värden måste antingen annonsägaren eller en medvärd med fullständig åtkomst väljas för att ta deras plats. Om det inte finns några medvärdar med full åtkomst kvar blir annonsägaren den nya primära värden som standard.

Once you remove a Co-Host, they won’t be able to edit your listing, manage trip requests, read or respond to messages, or receive Co-Host payouts for any bookings that start after you remove them. You’re still responsible for current or future requests, including those accepted by the Co-Host.