Ändra antalet gäster för din upplevelsebokning

Att hitta en tid som fungerar för en grupp är inte alltid lätt, så du kan ha möjlighet att ändra antalet gäster för din upplevelsebokning beroende på din värds tillgänglighet och avbokningspolicy.

Du kommer att kunna granska eventuella ändringar av den totala kostnaden eller ditt återbetalningsbelopp innan du slutför ändringen.

Om du bara vill uppdatera namnet eller e-postadressen för en gäst i din bokning, utan att ändra antalet gäster, kan du ta reda på hur du redigerar gästinformation för din upplevelsebokning.

Lägga till gäster

För att lägga till fler gäster till din upplevelsebokning:

1. Gå till Resor och klicka på den upplevelse du vill ändra
  2. Klicka på Ändra eller avboka
  3. Under Lägg till gäster till bokningen, klicka på Nästa
  4. Välj hur många gäster du vill lägga till och klicka på Fortsätt
  5. Klicka på Bekräfta och betala

Ta bort gäster

För att ta bort från antalet gäster för din upplevelsebokning:

1. Gå till Resor och klicka på den upplevelse du vill ändra
  2. Klicka på Ändra eller avboka
  3. Under Ta bort gäster från bokning, klicka på Nästa
  4. Välj den gäst du vill ta bort och klicka på Fortsätt
  5. Klicka på Bekräfta ändring