Redigera gästinformation för din upplevelsebokning

Du kan se till att de gäster som ingår i din upplevelsebokning får all den information de behöver genom att lägga till deras namn och e-postadresser. De får en e-postinbjudan med instruktioner om hur de ska förbereda sig och hur de deltar i upplevelsen.

Om du vill ändra antalet gäster för din upplevelsebokning kan du göra det genom att ändra din bokning.

Lägga till gästuppgifter

För att lägga till gästuppgifter till din upplevelsebokning:

1. Gå till Resor och klicka på den upplevelse du vill ändra
  2. Klicka på Visa information
  3. Klicka på Hantera gäster
  4. Lägg till din gästs namn och e-postadress och klicka på Bjud in

Ta bort gästinformation

För att ta bort en gästs uppgifter från din upplevelsebokning:

1. Gå till Resor och klicka på den upplevelse du vill ändra
  2. Klicka på Visa information och klicka på Hantera gäster
  3. Bredvid den gäst du vill ta bort klickar du på Ta bort
  4. Klicka på Ta bort för att bekräfta