Meddelanden mellan värdar och medvärdar

Diskutera när nästa gäst anländer, underhållsbehov eller andra detaljer – meddelanden mellan värdar och medvärdar på Airbnb gör det enkelt att samarbeta.

Vem kan skicka meddelanden till värdar och medvärdar på Airbnb?

Värden och eventuella medvärdar för samma boende kan kommunicera med varandra via meddelanden på Airbnb. Detta gäller medvärdar med alla typer av medvärdsbehörigheter.

Meddelanden kan skickas mellan värden och en medvärd, samt mellan medvärdar.

Starta en meddelandetråd med värden eller en medvärd

1. Gå till Annonser och välj den annons det gäller
  2. Klicka på Medvärdar och välj värden eller en medvärd
  3. Klicka på Meddelande bredvid namnet
  4. Skriv ett meddelande och klicka på Skicka

Om du får ett misstänkt meddelande från värden eller en medvärd kan du rapportera meddelandet.