Förslag dyker upp efter det att du har skrivit in din sökning. Använd upp- och nedåtpilarna för att granska. Tryck på Enter för att välja. Om markeringen är en mening kommer den meningen att skickas till sökrutan. Om förslaget är en länk navigerar webbläsaren till den sidan.
Så gör du

Hitta dina förfrågningar i lösningscentret

Vill du kontrollera statusen för en förfrågan du har skickat, svara på en som du har fått eller granska en tidigare förfrågan? Läs mer om hur du hittar förfrågningar i lösningscentret.

Hitta en begäran i lösningscentret

Hitta en begäran i lösningscentret på en dator

  1. Klicka på Lösningscenter
  2. Hitta den begäran du vill ha och klicka var som helst på raden för att öppna den

Om du behöver skicka en ny förfrågan i lösningscentret

Ta reda på hur du skickar eller begär pengar i lösningscentret.

Hjälpte denna artikel?

Relaterade artiklar

Få hjälp med dina bokningar, ditt konto med mera.
Logga in eller bli medlem