Airbnb-tjänster

Kockar i Scandicci

Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.

Njut av god mat som tillagats av en privat kock i Scandicci

Kock

Florens

Lyxiga middagar med kocken Antonio Patella

9 års erfarenhet har jag utbildat mig på den berömda ALMA-SKOLAN och arbetade på restauranger med Michelin-stjärnor. Jag studerade vid ALMA-SKOLAN och utbildade mig på de bästa restaurangerna San Domenico och Enrico Bartolini. Efter ALMA-SKOLAN och arbetat på två restauranger med Michelin-stjärnor lagade jag mat globalt.

Kock

Montecatini Terme

En smak av Toscana av Amerigo

30 års erfarenhet Min kulinariska karriär spänner över kök i Italien, England, Frankrike och USA. Jag har slutfört sommelierutbildning och kurser i mat- och vinkombination. I Florens öppnade jag Ristorante Baccarossa, en 40-sitsig restaurang som specialiserar sig på fisk.

Kock

Autentisk matlagningsupplevelse av Luca i Florens

10 års erfarenhet har jag en rik, mångsidig matlagningskarriär förankrad i familjetraditioner och praktisk erfarenhet. Jag har slutfört kurser i regional matlagning, pastatillverkning och surdegsbrödbakning. Jag grundade ett företag som specialiserat sig på catering, matlagningskurser och personliga kocktjänster.

Kock

Florens

Italienska smaker av Valentina

Jag är en passionerad lokal sommelier och jag är också en kock som har arbetat på kända italienska restauranger och hotell. Jag är entusiastisk över att dela med mig av min kunskap om vin och mat. Jag kombinerar toskanska recept, passion för lokala och ekologiska ingredienser och vinprovning, vilket skapar en unik fusion. Jag tog examen från kulinarisk skola i Florens och har 13 års erfarenhet som kock Jag är medlem i Italian Sommelier Association (Ais) som sommelier och provsmakare.

Kock

Roberto's Advanced Italian Cooking

Med över 30 års erfarenhet av matlagning har jag gjort min passion till mitt hantverk. Jag föddes i Neapel och från en ung ålder andades jag in dofterna i mitt hemkök: det var min mormor som gav mig kärleken till traditionella napolitanska rätter, som fortfarande representerar rötterna i min kulinariska stil. Efter att ha gått på hotellskolan hade jag möjlighet att arbeta på hotell och restauranger av stor prestige, där jag förfinade mina tekniska färdigheter och fördjupade konsten att gästfrihet. Idag fortsätter jag att uppleva köket med samma entusiasm som alltid. Jag undervisar barn som vill ta denna väg och erbjuda en exklusiv kocktjänst hemma, vilket ger kvaliteten, professionalismen och värmen från en autentisk upplevelse direkt till mina kunders hem.

Kock

Tradition och kreativitet av kocken Massimiliano

Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden

Lokala proffs

Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ

Handplockade för sin kvalitet

Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet

Utmärkta meriter

Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen