Förslag dyker upp efter det att du har skrivit in din sökning. Använd upp- och nedåtpilarna för att granska. Tryck på Enter för att välja. Om markeringen är en mening kommer den meningen att skickas till sökrutan. Om förslaget är en länk navigerar webbläsaren till den sidan.
Så gör du
Värd

Varför ser min rabattdesign annorlunda ut på vissa platser?

Discount styling, such as lower price badges or strikethrough pricing, may appear differently to guests in some locations, due to local rules.

When this happens, it's due to advertising rules on how discount offers should be presented in that location.

Hjälpte denna artikel?

Relaterade artiklar

Få hjälp med dina bokningar, ditt konto med mera.
Logga in eller bli medlem