Upplevelsevärd

Lägga till tillgänglighetsfunktioner i upplevelseannonser

Det är underbart när du kan välkomna ännu fler personer till din upplevelse. När du lägger till tillgänglighetsfunktioner i din upplevelse kan gäster använda dessa funktioner i sin sökning för att hitta upplevelser som kan uppfylla deras specifika tillgänglighetsbehov.

Så fungerar det

Du kan redigera din upplevelse och lyfta fram varje tillgänglighetsfunktion du erbjuder med en tydlig beskrivning för gäster. Se till att kolla in Airbnbs krav och riktlinjer för att tillhandahålla tydlig, relevant och tillräckligt detaljerad information för gäster.

Redigera din upplevelse för att inkludera tillgänglighetsfunktioner

1. Gå till din Kontrollpanel som värd, hitta den upplevelse du vill uppdatera och klicka på Redigera
  2. Under Gästkrav ska du leta upp avsnittet "Har din upplevelse några tillgänglighetsfunktioner?"
  3. Välj den kategori tillgänglighetsfunktioner som din upplevelse har
  4. Välj sedan Specifika tillgänglighetsfunktioner och lägg till en beskrivning för varje funktion du har valt
  5. Tryck på Spara

Dina funktioner och beskrivningar kommer att visas i avsnittet Tillgänglighetsfunktioner i din annons och potentiella gäster kan använda dessa funktioner i sökningar.

Att lägga till detaljerade beskrivningar till varje funktion du har valt är oerhört viktigt. Om din beskrivning inte är tillräckligt tydlig och detaljerad, eller om den är felaktig, kan funktionen komma att nekas eller tas bort från din annons. Se Airbnbs krav och riktlinjer för att lägga till beskrivningar av tillgänglighetsfunktioner, utvecklade tillsammans med experter.

Lär dig mer om tillhörighet och inkludering på Airbnb genom att läsa vår tillgänglighetspolicy.