Hitta dina omdömen som gäst eller värd

Vill du få reda på vad dina gäster eller värdar har att säga om dig? Eller se omdömen du har skrivit? Så här hittar du alla dina egna omdömen.

Hitta alla dina omdömen som gäst

1. Gå till Konto
  2. Klicka på Gå till profil
  3. Klicka på Visa alla omdömen för omdömen skrivna om dig

För omdömen du har skrivit följer du steg 1 och 2 och klickar eller trycker sedan på Omdömen du har skrivit.

Hitta alla dina omdömen som värd

1. Gå till Konto
  2. Klicka på Gå till profil
  3. Klicka på Visa alla omdömen för omdömen skrivna om dig

För omdömen du har skrivit följer du steg 1 och 2 och klickar eller trycker sedan på Omdömen du har skrivit.

Hitta information om att redigera eller ta bort omdömen. Du kan också lära dig mer om betyg och hur omdömen fungerar i allmänhet.