Airbnb-tjänster

Kockar i Siena

Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.

Njut av god mat som tillagats av en privat kock i Siena

Kock

Francescos högkvalitativa italienska kök

25 års erfarenhet har jag finslipat mina färdigheter i köket på restauranger i Italien i Rom och Toscana. Jag specialiserade mig som kock på Istituto Alberghiero di Chianciano Terme. Jag har gjort måltider och evenemang för chefer och viktiga karaktärer på exklusiva platser.

Kock

Toskanska och campanska smaker av Roberto

20 års erfarenhet är jag en professionell kock med erfarenhet av gästfrihet och restauranger. Jag utbildade mig på kulinariska institut och genom praktisk erfarenhet av familjetraditioner. Jag undervisar i enogastronomi på ett gästfrihetsinstitut och delar med mig av min expertis om vin och mat.

Kock

Raffaele och Giovannas toskanska matlagning

25 års erfarenhet Ägare av en pizzeria och kock på prestigefyllda hotell i Florens. Professionell kvalifikation för cateringtjänstoperatörer. Jag arbetar med min fru som privat kock.

Kock

Roberto's Advanced Italian Cooking

Med över 30 års erfarenhet av matlagning har jag gjort min passion till mitt hantverk. Jag föddes i Neapel och från en ung ålder andades jag in dofterna i mitt hemkök: det var min mormor som gav mig kärleken till traditionella napolitanska rätter, som fortfarande representerar rötterna i min kulinariska stil. Efter att ha gått på hotellskolan hade jag möjlighet att arbeta på hotell och restauranger av stor prestige, där jag förfinade mina tekniska färdigheter och fördjupade konsten att gästfrihet. Idag fortsätter jag att uppleva köket med samma entusiasm som alltid. Jag undervisar barn som vill ta denna väg och erbjuda en exklusiv kocktjänst hemma, vilket ger kvaliteten, professionalismen och värmen från en autentisk upplevelse direkt till mina kunders hem.

Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden

Lokala proffs

Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ

Handplockade för sin kvalitet

Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet

Utmärkta meriter

Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen