Uppdatering om COVID-19
    Välj en bokning från sidan Resor för att få information om avboknings- och återbetalningsalternativ. Vår policy gällande förmildrande omständigheter gäller endast vissa bokningar. Om ditt incheckningsdatum är efter den 15 augusti kan du återkomma hit den 15 juli 2020 för att få en uppdatering.

Hur avbokar jag min bokning av ett boende?

Så avbokar du

Du kan avboka en bokning när som helst före eller under din resa. För att avboka en bokning:

1. Gå till Resor och leta reda på den resa du vill avboka
    2. Klicka eller tryck på Visa reseinformation
    3. Från översikten, klicka eller tryck på Visa information
    4. Klicka eller tryck på Ändra eller avboka

Du kommer att tas till en ny sida där du kan välja att antingen ändra eller avboka din bokning. Om du väljer Avboka kommer du att guidas igenom avbokningsprocessen. Där får du reda på dina alternativ, inklusive hur stor din återbetalning kommer att vara och har möjlighet att granska din avbokning innan du skickar in den.

Så fungerar det

Om du avbokar kommer din återbetalning att regleras av din värds avbokningspolicy. Vi kommer att visa en specifikation för din återbetalning innan du bekräftar din avbokning. Airbnb återbetalar alla serviceavgifter i form av en kupong.

Om avbokningspolicyn inte ger en fullständig återbetalning när du avbokar har du möjlighet att be värden om en fullständig återbetalning innan du slutför avbokningen.