Hur avbokar jag min bokning av ett boende?

För att avboka en bokning:

1. Gå till Resor och välj den resa du vill avboka
    2. Klicka på Visa fler resplaner, klicka sedan på Visa detaljer
    3. Klicka på Ändra eller avboka
    4. Klicka på Avboka bokning

Innan du slutför avbokningen visar vi dig hur mycket pengar du kommer att få tillbaka och varför – det beror helt och hållet på avbokningspolicyn för ditt boende. Alla tider anges i boendets lokala tidszon.

Om du måste avboka på grund av en nödsituation eller oundviklig omständighet kan du läsa mer om hur du lämnar in ett anspråk gällande förmildrande omständigheter.

Begära en fullständig återbetalning under din vistelse

Om du upplever ett problem under din vistelse kan du skicka en förfrågan om återbetalning till din värd via din Airbnb-app. Du kan begära en delvis återbetalning om du vill fortsätta din vistelse eller en fullständig återbetalning om du hellre vill avboka din bokning.

Om din värd godkänner din återbetalningsförfrågan så avbokas din bokning och din återbetalning behandlas omedelbart. Din värd har en timme på sig att svara. Om de inte gör det så går vi in och hjälper till.