
Airbnb-tjänster
Kockar i Puebla
Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.
Njut av god mat som tillagats av en privat kock i Puebla

Kock
Puebla
Vive la gastronomía poblana por Andrea
Hej, jag heter Andrea och jag älskar att dela med mig av den kärlek jag känner för mitt folks smaker och traditioner. Jag föddes i den mexikanska staten med det mest komplexa och varierade utbudet av ingredienser som gjorde att Puebla blev födelseplatsen för de mest läckra rätterna i landet för världen. Som barn växte jag upp omgiven av kockar och dofter på familjerestaurangerna och med dem lärde jag mig att skapa och kopiera passionen för vår gastronomi.

Kock
Privat matplats med kocken Juan Carlos
20 års erfarenhet är jag specialiserad på att leverera unika matupplevelser. Jag gick i kulinarisk skola och utbildade mig i AAA-standardhotell. Jag har varit en topprankad kock i Mexiko i över fem år.

Kock
Fusionskök av Gustavo: Privat kock
7 års erfarenhet är jag en professionell kock som specialiserar sig på internationell och fusionskök. Jag var med som kock för Take A Chef i Guadalajara.

Kock
Bakom lågan och fusionssmakerna av Erick
Åtta års erfarenhet började jag i Mexiko och lärde mig av mästare som Benito Molina och Gordon Ramsay. Jag studerade vid Conservatory of the Culture of Mexican Cuisine. Jag äger för närvarande en kreativ fin middagsverksamhet.

Kock
Moderna mexikanska smaker av Michael
10 års erfarenhet Jag är en toppklassig mexikansk matkock. Jag lärde mig av min familj och i New York-köken och öppnade mer än tio restauranger. Jag har lagat mat för toppidrottare som Kevin Durant och Landon Donovan.

Kock
Flavors of Mexico by Jorge
25 års erfarenhet finner jag enorm glädje i att kurera menyer för små grupper och skapa kontakter med gäster. Jag har ett Diplôme en Cuisine från Le Cordon Bleu kulinarisk skola. Som mat- och dryckesrådgivare har jag lånat ut min expertis till restauranger och hotell.
Alla kocktjänster

Modern mexikansk matlagning av Rodrigo
14 års erfarenhet började jag på en japansk restaurang och sedan på Biko, där jag lärde mig avancerade tekniker. Jag fick ett diplom i bakverk på Le Cordon Bleu. Jag valdes ut som praktikant på Noma 2014.

Traditionell smakprovning av Vanessa
20 års erfarenhet är jag en kock som är skicklig på att laga regionala kök som visar Mexikos kulinariska mångfald. Jag har arbetat med kockar från hela Mexiko och har en examen i kommunikation. Jag har varit värd för över tusen gäster i mina matlagningskurser.

The holly trinity of mexican food
13 års erfarenhet I Levererar anpassade cateringtjänster för företagsevenemang och firanden. Jag studerade vid National School of Anthropology and History och UVM. Skapade gourmet salsaslinjen Mapachtli hantverksmässig salsas 2015.

Hälsosamma smaker av Fernanda
19 års erfarenhet är jag en växtbaserad kock och entreprenör som passionerat skapar ekologiska, närande måltider. Jag studerade i Mexiko och Miami och fick Vegan Fusion-certifiering med Mark Reinfield. Jag har lagat mat för högprofilerade kunder som Billie Eilish och Miamis borgmästare Francis Suarez.

Mexikansk familjestil por Alex
12 års erfarenhet av professionell kock, jag arbetade i Spanien, Playa del Carmen och San Miguel de Allende. Jag lärde mig de grundläggande principerna och teknikerna för ett professionellt kök. Jag designade gastronomiska upplevelser för varumärken som HBO, BVLGARI, Spotify och Netflix.

Fusion table av Rodrigo
14 års erfarenhet Min kulinariska kompetens påverkas av japanska kök, kryssningsfartyg och bakverk. Jag tog examen med ett bakverk innan en 6-årig kulinarisk karriär på privata yachter. Bortsett från en kulinarisk grund i det japanska köket har jag också ett bakverk.

Små bitar i Mexiko av Alex
12 års erfarenhet har jag finslipat mitt hantverk på restauranger och genom mitt eget cateringföretag. Jag utbildade mig under Andrés Madrigal, Gonzalo Colín, Paco Roncero. Jag har förberett över 1 000 tjänster och skapat oförglömliga ögonblick.
Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden
Lokala proffs
Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ
Handplockade för sin kvalitet
Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet
Utmärkta meriter
Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen